Финансовото планиране /Безплатно консултиране за личните ви финанси/

Съвети за избор на литература спрямо вашите цели

  • Facebook
  • YouTube

Желаеш ли със същите усилия, които полагаш да имаш 3 пъти по-добри резултати? 3 пъти по-висок стандарт на живот с абсолютно същите усилия!!!

Какъв е начина? - Чрез система - Система за управление на личните ти финанси, индивидуално създадена спрямо твоите Цели и Мечти!

 Това, което ни отличава от другите е да определим вашето сегашно състояние, да подберем конкретната литература спрямо развитието и вашите лични цели и да ви помогнем с продължителна комуникация да приложите определените знания от книгите във вашият живот за да получите резултатите, към които се стремите!

Подхождай 

УМНО към

Своите ФИНАНСИ

чрез Полезни съвети

 
Финансова литература от 
Together
avatars-000453574095-o3oypv-t500x500.jpg

 Издателство Together Academy е създадено с цел да подпомогне процеса на финансовото ограмотяване на хората в България. Издаваме книги в областта на личните финанси, себеусъвършенстването и приложната психология. Основаната идея е да има повече литература в тази сфера достъпна на български език.

Книгите съдържат полезна информация, която е практически приложима и може да помогне за постигане на повече лични успехи и просперитет. Те също така ще ви помогнат да получите финансова независимост и свобода!

© Copyright®