Финансовото планиране /Решения в насока Управление на личните ви финанси/
Съвети за избор на литература спрямо вашите цели

  • Facebook

Желаеш ли със същите усилия, които полагаш да имаш 3 пъти по-добри резултати? 3 пъти по-висок стандарт на живот с абсолютно същите усилия!!!

Какъв е начина? - Чрез система - Система за управление на личните ти финанси, индивидуално създадена спрямо твоите Цели и Мечти!

 Това, което ни отличава от другите е да определим вашето сегашно състояние, да подберем конкретната литература спрямо развитието и вашите лични цели и да ви помогнем с продължителна комуникация да приложите определените знания от книгите във вашият живот за да получите резултатите, към които се стремите!

Последвай ме във FACEBOOK
с новини и полезна информация

Подхождай  УМНО към
Своите ФИНАНСИ чрез Полезни съвети

 Издателство Together Academy е създадено с цел да подпомогне процеса на финансовото ограмотяване на хората в България. Издаваме книги в областта на личните финанси, себеусъвършенстването и приложната психология. Основаната идея е да има повече литература в тази сфера достъпна на български език.

Книгите съдържат полезна информация, която е практически приложима и може да помогне за постигане на повече лични успехи и просперитет. Те също така ще ви помогнат да получите финансова независимост и свобода!